Teatre

L’extraescolar de teatre està organitzada per l’entitat “Teatre d’insomni”. Aquesta activitat es realitza a Cal Estruch:

 • Només els assaigs finals i l’obra es fan a la sala d’actes de l’Institut Ferran Casablancas.
 • Teatre d’Insomni és una entitat sense ànim lucratiu, que empra les arts escèniques com a eina pedagògica.Els seus responsables, són professors formats en diverses disciplines:Interpretació teatral, cant, dansa, música, dramatúrgia, direcció, teatre gestual, manipulació d’objectes i titelles, interpretació davant la càmera, escenografia, maquillatge, il·luminació teatral, so, maquinària escènica, etc.
 • Teniu molta informació en aquest document: Dossier teatre casablancas curs 17_18 o a la seva pròpia web: http://www.teatredinsomni.es/

  La Intranet.

  TALLERS CURS – 18/19

  Enguany inciem el curs número 27 del Taller, i com les darreres edicions mantenim diversos nivells, segons el perfil dels alumnes:

  teatrejunior
  TALLER TEATRE JUNIOR: Nivell iniciació. SENSE PROVA DE NIVELL.
  Adreçat als nous alumnes de 1er, 2on i 3er de la ESO. (el tall d’edat és orientatiu, s’estudiarà cada cas de forma particular. Especialment amb els alumnes de 3er que es troben al llindar entre seccions).
  L’ESPECTACLE QUE ES TREBALLARÀ AQUEST CURS ÉS: Hèrcules.

 Es realitzarà un treball en profunditat d’iniciació a les tècniques de teatre de text i musical. Un grup fet a mida per aprendre al màxim. Realitzarem també un treball molt acurat d’inculcació d’hàbits saludables de disciplina de grup i organització.  HORARI: DIMECRES de 15:30 a 17:30h. (interpretació) – DIVENDRES de 15:30 a les 17:30h. (cant) – DURADA: d’octubre a maig.TALLER DE TEATRE MUSICAL DIVENDRES / DISSABTE: Nivell mig. SENSE PROVA DE NIVELL.  Adreçat a alumnes de 3er, 4art de la ESO i 1er i 2on de Batxillerat. (en el cas dels alumnes de 3er de la ESO, s’estudiarà també cada cas de forma personalitzada). L’ESPECTACLE QUE ES TREBALLARÀ AQUEST CURS ÉS: Matilda, el musical.

  • Tindrem espai per treballar un espectacle en tota la seva extensió. Aprenentatge totalment transversal a nivell de les 3 disciplines bàsiques: INTERPRETACIÓ, CANT i DANSA. El treball cercarà la màxima organicicitat en la pràctica de les tres.     HORARI: DIVENDRES de 15:30 a 17:30h. (interpretació) – DIMECRES de 15:30 a 17:30h. (cant) – DURADA: d’octubre a maig. 
  • musicalavan1
  • TALLER DE TEATRE MUSICAL AVANÇAT NIVELL 1 i 2.  Nivell avançat. AMB PROVA DE NIVELL. Adreçat a 1er, 2on de batxillerat, ex-alumnes i alumnes nous fins a 25 anys (amb possibles excepcions segons necessitats del muntatge).
  • L’ESPECTACLE QUE ES TREBALLARÀ AQUEST CURS ÉS:  Hamilton. 
  • Dissenyat especialment per a aquells alumnes que ja disposen d’un nivell de cant avançat, precisen de reptes més complexes, i tenen ganes d’investigar i realitzar un treball amb molta més profunditat.
  • Horaris: DISSABTES de 10h. a 14h. (interpretació, cant i coreografia) – DURADA: d’octubre a juny.
  •  
  • TALLER DE TEATRE PER PARES, EX-ALUMNES i ALUMNES EXTERNS DE MÉS DE 25 ANYS.
  • Nivell Taller – Nivell Avançat. (AMB PROVA DE NIVELL)
   Adreçat a pares, mares, ex-alumnes i externs de més de 25 anys. 
   Es treballarà sobre el gènere del teatre musical. Tindrem espai per treballar un espectacle en tota la seva extensió. Aprenentatge totalment transversal a nivell de les 3 disciplines bàsiques: INTERPRETACIÓ, CANT i DANSA.
  • El treball cercarà la màxima organicicitat en la pràctica de les tres.  Aquest curs tindrem especial cura en el disseny de personatges i les coreografies.L’espectacle que treballarem: Burlesque. 
  • HORARI PROPOSAT: DIJOUS de 19h. a 22h.  (interpretació, cant i coreografia) – DURADA: d’octubre a juny.
  • ADREÇAT A TOTES LES EDATS, DES DELS JUNIOR FINS ALS SENIOR, PARES, EX-ALUMNES i ALUMNES EXTERNS DE MÉS DE 25 ANYS. Taller Nivell Avançat. (AMB PROVA DE NIVELL)

Adreçat a a totes les edats possibles. Es realitza prova de nivell per obtenir un grau molt elevat de qualitat. L’anomenem transversal ja que podrem cobrir repartiments amb personatges que tenen un ampli espectre d’edats. Dissenyat especialment per a aquells alumnes que ja disposen d’un nivell de cant avançat, precisen de reptes més complexes, i tenen ganes d’investigar i realitzar un treball amb molta més profunditat.L’espectacle que treballarem: El gran showman.
HORARI PROPOSAT: DIVENDRES de 19h. a 22h. (interpretació, cant i coreografia) – DURADA: d’octubre a juny.
Malgrat tot, es realitzarà un treball modular, per seccions, amb calibratge de totes les parts en diversos moments del curs.

Llegir més: https://www.teatredinsomni.es/informaciocurs18/19/

* Us recordem que les activitats també estan obertes a ex-alumnes o alumnes d’altres centres, sempre que quedin places lliures.

Adreça: carrer de Sant Isidre, 140

08208 SABADELL

Telèfon: 93 717 25 71

Web: http://www.lestruch.cat